Open sollicitaties

Kopje koffie?

We nodigen je graag uit om een kopje koffie met ons te komen drinken en kennis met elkaar te maken.

Leraren

Zoek jij mee naar de beste bestemming voor onze leerlingen? Wij zijn doorlopend op zoek naar leraren (voortgezet) Speciaal Onderwijs.

Misschien weet je al precies wat je wilt. Het speciaal onderwijs, waarbij kinderen de leeftijd tot ongeveer 12 jaar hebben. Of werk je liever met oudere kinderen tot 18 jaar in het voortgezet speciaal onderwijs? Daarnaast hebben we op twee van onze scholen (Antoon van Dijkschool en MBS Eindhoven) klassen voor kinderen die net wat extra’s nodig hebben. De klassen hier zijn nog kleiner (ongeveer 5 kinderen) en de kinderen vragen nog meer individuele begeleiding.

Weet je precies wat je wilt, geef het aan. Zo niet, ook dan ben je welkom. Dan gaan we samen op zoek naar de beste match. Ook (her)intreders en zij-instromers vinden regelmatig een plek bij SSOE.

Ondersteunend buiten de klas

Ben jij orthopedagoog, administratief / secretarieel medewerker, secretaresse, financieel expert, ICT’er en wil je graag (in)direct je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Dan zijn we naar je op zoek.

In de scholen, op het (bestuurs)kantoor of bij de Externe Dienstverlening zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ook als je van buiten het onderwijs komt zijn er genoeg passende plekken bij ons te vinden!

Ondersteunend in de klas

Wil je graag meedraaien als ‘reisbegeleider’ in de klas, maar ben je (nog) geen leerkracht? Ook dan kan je bij ons terecht. Vanwege onze speciale doelgroep hebben wij veel ondersteuning nodig in de klassen, bijvoorbeeld als onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner. Ook als je buiten het onderwijs werkt en open staat voor bijscholing / nascholing dan zijn bij SSOE mogelijkheden voor een carrièreswitch.

Samen grenzen verleggen

Wil je meer weten over werken op de scholen van SSOE?